Harjoitukset

Treeniajat ja -tilat

Sali 1 (isompi puoli) Sali 2 (pienempi puoli)
Maanantai Aikuiset + peruskurssi
17.00 - 18.30
Torstai Aikuiset + peruskurssi
17.00 - 18.30
Lauantai Junnut
15.30 - 16.45
Sunnuntai Junnut
15.30 - 16.45

Uudet peruskurssit

Uusien peruskurssien alkamisajoista ilmoitetaan myöhempänä ajankohtana.

Ilmoittautumiset mielellään ennakkoon sekä aikuisten että junnujen peruskursseille:
taekwondolpr @ gmail.com.

Peruskursseille voi tulla mukaan muutaman viikon ajan kurssin alkamisesta.
Kuntotaekwondoon voi tulla mukaan vapaasti milloin vain.
Lajia voi kokeilla niin peruskurssin kuin kuntotaekwondonkin osalta ilmaiseksi parit harjoitukset.

Peruskurssin sisältö

Taekwondon peruskurssi kestää n. 2kk. Peruskurssin hinta on 125€, joka sisältää treenit, vyökokeen sekä taekwondopassin. Kurssin aikana voi kokeilla ja hankkia seuran kautta treenipuvun, joka koosta riippuen maksaa 25-35€. Treenipuvun mukana tulee valkoinen vyö.

Junnujen peruskurssin yhteydessä harrastajille hankintaan liiton lisenssi seuran puolesta ja tässä yhteydessä on mahdollista ottaa myös lajivakuutus liiton kautta. Tarkemmat tiedot junnujen peruskurssin hinnasta - vakuutuksella tai ilman - saa junnujen ilmoittautumislomakkeelta perukurssin alkaessa.

Sisar/perhe/kaverialennus -10€!! Keltaisen vyön kokeen jälkeen saat treenata kesätaukoon asti ilmaiseksi.

Kamppailulajit kattavaa vakuutusta hintaan ei sisälly, kannattaa kysyä omasta vakuuutusyhtiöstä tai hankkia TKD-liiton kautta vakuutus. Lisätietoja liiton lisensseistä ja vakuutuksista löytyy liiton sivuilta.

Harjoitusryhmät

Lappeenrannan Taekwondo Seuralla on junnu-, aikuis- ja kuntotaekwondoharjoitusryhmiä. Seuralla on kaksi junnuryhmää, joiden ikäryhmä on n. 8-12-vuotiaat. Toinen ryhmä on varattu uuden peruskurssin käyttöön ja toinen junnuryhmä on tarkoitettu kaikille keltaisen vyön suorittaneille junnuikäisille treenaajille.

Aikuisten treenejä pidetään vyöllisille ja kunto-taekwondon harrastajille. Aikuisten treeneissä ikäraja on 13-vuotiaasta ylöspäin. Aikuisten peruskurssi aloitetaan muutaman kuukauden välein.

Peruskurssit sekä junnujen että aikuisten puolella tähtäävät keltaisen vyön saavuttamiseen kurssin päätteeksi pidettävässä vyökokeessa. Keltaisen vyön saavuttamisen jälkeen voi osallistua normaaleihin vyöllisten treeneihin niin kotisalilla kuin leirimatkoillakin. Vyöllisten treeneissä opetellaan uusia tekniikoita seuraavaa vyökoetta varten ja perinteisesti tähdätään seuraavan vyöarvon suorittamiseen harjoittelun kautta.

Kunto-taekwondo on vapaamuotoisempi harjoittelumuoto, joka ei tähtää vyöarvojen suorittamiseen. Kuntotreenit on tarkoitettu yli 13-vuotiaille harrastajille. Tavoitteena on kehittää ja ylläpitää kuntoa hyödyntämällä perustason lajitekniikoita treenaamisessa. Treeneissä ei käytetä taekwondo-pukua tai vyötä, vaan vapaamuotoista vaatetusta kuten t-paitaa ja verryttelyhousuja. Kunto-taekwondoon voi tulla mukaan milloin tahansa vuoden mittaan.

Harjoituspaikkana toimii Etelä-Karjalan Kamppailuareena osoitteessa Tukkikatu 2.


Näytä isommalla kartalla