Harjoitukset

Treeniajat ja -tilat

Aikuiset Junnut
Maanantai 17.00 - 18.30 -
Torstai 18:30 - 20:00
(vyölliset + peruskurssi)
-
Lauantai - 15.30 - 17.00
Sunnuntai 13.30 - 15.00
(peruskurssi)
15.30 - 16.45

Uudet peruskurssit

Aikuisten peruskurssi alkaa Etelä-Karjalan Kamppailuareenalla sunnuntaina 7.4. klo 13:30 - 15:00. Tämän jälkeen peruskurssi jatkuu torstaisin sekä sunnuntaisin.

Junnujen peruskurssi alkaa Etelä-Karjalan Kamppailuareenalla sunnuntaina 7.1. klo 15.30 - 16:45 ja jatkuu tämän jälkeen sunnuntaisin.

-->

-->

Ilmoittautumiset mielellään ennakkoon sekä aikuisten että junnujen peruskursseille:
taekwondolpr @ gmail.com.

Peruskursseille voi tulla mukaan muutaman viikon ajan kurssin alkamisesta.
Lajia voi kokeilla ilmaiseksi parit harjoitukset.

Peruskurssin sisältö

Aikuisten ja yli 13-vuotiaiden taekwondon peruskurssi kestää n. 2kk. Peruskurssin hinta on 65€, joka sisältää treenit, vyökokeen sekä taekwondopassin. Junioreiden peruskurssi kestää n. 5kk ja peruskurssin hinta on 125€. Kurssin aikana voi kokeilla ja hankkia seuran kautta treenipuvun, joka koosta riippuen maksaa 35-55€. Treenipuvun mukana tulee valkoinen vyö.

Sisar/perhe/kaverialennus -10€!!

Kamppailulajit kattavaa vakuutusta hintaan ei sisälly, kannattaa kysyä omasta vakuutusyhtiöstä tai hankkia TKD-liiton kautta vakuutus. Lisätietoja liiton lisensseistä ja vakuutuksista löytyy liiton sivuilta.

Harjoitusryhmät

Lappeenrannan Taekwondo Seuralla on junnu- ja aikuisharjoitusryhmiä. Seuralla on kaksi junnuryhmää, joiden ikäryhmä on n. 7-12-vuotiaat. Toinen ryhmä on varattu uuden peruskurssin käyttöön ja toinen junnuryhmä on tarkoitettu kaikille keltaisen vyön suorittaneille junnuikäisille treenaajille.

Aikuisten treeneissä ikäraja on 13-vuotiaasta ylöspäin. Aikuisten peruskurssi aloitetaan muutaman kuukauden välein.

Peruskurssit sekä junnujen että aikuisten puolella tähtäävät keltaisen vyön saavuttamiseen kurssin päätteeksi pidettävässä vyökokeessa. Keltaisen vyön saavuttamisen jälkeen voi osallistua normaaleihin vyöllisten treeneihin niin kotisalilla kuin leirimatkoillakin. Vyöllisten treeneissä opetellaan uusia tekniikoita seuraavaa vyökoetta varten ja perinteisesti tähdätään seuraavan vyöarvon suorittamiseen harjoittelun kautta.

Harjoituspaikkana toimii Etelä-Karjalan Kamppailuareena osoitteessa Tukkikatu 2.


Näytä isommalla kartalla